Haber 3.03.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 661

Mansur Yavaş: Benim artık son dönemim (2)

'EMEKLİLERE İLAVE DESTEKTE BULUNUYORUM'Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Pursaklar ilçesinde CHP'nin Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açt

'EMEKLİLERE İLAVE DESTEKTE BULUNUYORUM'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Pursaklar ilçesinde CHP'nin Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı. Açılışa Yavaş'ın yanı sıra CHP Pursaklar Belediye Başkan adayı Halil Tunçay da katıldı. Burada konuşan Yavaş, emekliler ile ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verip, "Bir belediye başkanı olarak emeklilere maaş vermek devletin işi, karışmıyorum diyebilirdim ama emekliler açlık sınırının altında maaş alıyorsa ona insanca yaşama şartları sağlamak; benim görevimdir, gerçek belediyecilik budur. 6-7 aydır bu insanlara aldıkları maaşın yüzde 20-25'i kadar ilave destekte bulunuyorum, daha da bulunacağız" dedi.

'BENİM SON YILIM'

"Allah'ın izni ve sizin desteğinizle Belediye Meclisi'nde çoğunluğu sağlamak üzere benim son yılım; son 5 yılımda, sizlere doya doya hizmet etmek istiyorum. Sizden destek istiyorum. Pursaklar için oy verin. Benim gibi herkese eşit hizmet edecek, hiçbir Allah'ın kulunu ayırmayacak" diyen Yavaş, CHP Pursaklar Belediye Başkan adayı Halil Tunçay'ı tanıtıp, destek istedi.

0 Yorum Yapılmış