Haber 9.03.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 836

Mansur Yavaş: Bir tek meclis üyeliği eksik gelmemeli (3)

'HESABI HALKA VERMEK ZORUNDA'Mansur Yavaş, Mamak Yeni Bayındır Mahallesi'nde CHP'nin Mamak adayı Veli Gündüz Şahin ile beraber Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıld

'HESABI HALKA VERMEK ZORUNDA'

Mansur Yavaş, Mamak Yeni Bayındır Mahallesi'nde CHP'nin Mamak adayı Veli Gündüz Şahin ile beraber Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Yavaş, seçim otobüsü üzerinden halka hitap ederek, 5 yıllık görev süresi boyunca Ankara'daki herkese eşit hizmet ettiklerini söyledi. Yavaş, 'Hesabımı öbür dünyada veririm. Bana kimse hesap soramaz' mantığının kendilerinde olmadığını belirterek, "Bu dünyada hesabını veremeyen, öbür dünyada hiç veremez. Az inancı varsa sorumlu olduğu, parasını kullandığı insanlara hesabını versin. Ben 2019'da mal beyanında bulundum, seçilmeden önce. Şimdi şu andaki mal beyanımı da verdim. Hala bekliyorum. Ankara'da aday olan, rakibim olan şahıs, 4 dönem Keçiören Belediye Başkanlığı yaptı. Daha önce ilk belediye başkanlığı yaptığı zamanki servetiyle, şimdiki servetini açıklasın. Bu hesabı halka vermek zorunda. Bekliyoruz hala" ifadelerini kullandı. 

'TÜRKİYE'Yİ SEVEN HERKESLE BERABER OLURUZ'

Açılışını yaptıkları seçim bürosunu organize eden arkadaşları arasında daha önce AK Parti'de siyaset yapan kişiler olduğunu söyleyen Yavaş, Ankara'da teröristler hariç herkesle iş birliği yaptıklarını vurguladı. Yavaş, İstiklal Marşı'yla, Türk bayrağıyla gurur duyan herkesi yol arkadaşı olarak gördüklerini söyleyerek, şöyle konuştu:

"Hangi partiye oy verirse versin, biz onlarla beraber yürürüz. Türkiye'yi seven herkesle beraber oluruz. Şu andaki beraberliğimiz de Mamak için Ankara için. Çok daha güzel hizmet yapmak için Allah razı olsun bize destek oluyorlar. İnşallah bu dönem Veli Başkanımla beraber çok daha güzel hizmetler yapacağız. Her yerde söylüyorum, şehre giriş çıkışlara kapılar yapıldı. Bugünkü maliyeti 400 milyon lira arkadaşlar. Hangi Ankaralının işine yarıyor bu? 'Eser yapıyoruz' adı altında bunları yapıyorlar. Bakın belediyecilik nedir? Doğumundan ölümüne kadar kentte yaşayan tüm insanların ihtiyaçlarıyla ilgilenen kurumdur. Dolayısıyla esnaf varsa işini geliştirmesi için iş adamı varsa işini geliştirmesi için hasta varsa iyileştirmek için ihtiyaç sahibi varsa karşılaştırmak için aç varsa doyurmak için çocuğu okuyamıyorsa onu okutmak için her türlü ihtiyacıyla ilgilenen kişidir belediye başkanı."

0 Yorum Yapılmış